Inlogcode aanmaken

Wilt u gebruik maken van de Overactieve blaas keuzehulp? En heeft u geen inlogcode gekregen van uw ziekenhuis? Maak kosteloos een inlogcode aan, voor uzelf of uw naaste.

Bij welk ziekenhuis wordt u behandeld?

Voor wie

De OAB keuzehulp is voor patiënten met overactieve blaas klachten (met of zonder urineverlies). U heeft al eerder leefstijlregels, blaastraining en medicijnen geprobeerd, maar bent daar niet tevreden over. De keuzehulp helpt u bij de keuze tussen behandeling met botulinetoxine A of sacrale neuromodulatie.
Weet u niet zeker of de keuzehulp past bij uw situatie? Of voor welke opties u in aanmerking komt? Bespreek het met uw dokter.

Veelgestelde vragen

Waarom een inlogcode?

Met uw inlogcode kunt u de keuzehulp zo vaak gebruiken als u maar wilt. Alle gegevens die u invult, blijven bewaard. U hoeft daardoor niet elke keer opnieuw te beginnen.

Hoe zit het met mijn privacy?

Om uw privacy te beschermen, vragen we niet om uw persoonsgegevens. U gebruikt de keuzehulp anoniem. Lees hier onze privacy-verklaring.

Moet ik betalen om de keuzehulp te gebruiken?

Bent u patiënt of een naaste? Dan hoeft u niet te betalen voor het gebruik.

Bent u zorgverlener? Dan vragen we om een abonnementsbijdrage. Hiermee draagt u bij aan actualisatie en onderhoud van de keuzehulp en ondersteunen we u bij het gebruik. Alleen samen zorgen we ervoor dat de keuzehulp nog jaren meegaat. Lees meer.

Heeft u vragen over het inloggen?
Annette van den Berg
Annette van den Berg
06 5055 3300
Tip
Doe het samen
U kunt de keuzehulp doornemen met uw naasten. Zij kunnen ook een eigen inlogcode aanmaken.